Verbindt mensen en ideeën

Terug naar cursusoverzicht

Creatief denken

Kennisplein Vrijwilligerswerk
  • maandag 7 mei van 10:00 uur tot 12:30
  • maandag 21 mei van 10:00 uur tot 12:30
  • maandag 28 mei van 10:00 uur tot 12:30
  • maandag 4 juni van 10:00 uur tot 12:30
  • maandag 11 juni van 10:00 uur tot 12:30
MJD
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.
www.creativityatwork.nl

Een goed idee! Hoe kom je er op? In deze cursus maak je kennis met vele technieken en vaardigheden om 'out of the box' te denken. Er zijn veel verschillende manieren om patronen te doorbreken. Je idee bijslijpen en in de praktijk brengen hoort bij het proces. Is het voor creatief denken nodig gedachtepatronen en gewoonten te doorbreken? Creativiteit is het vermogen andere perspectieven aan te wenden. Daardoor komt er meer ruimte en originaliteit in je denken. Dit stelt je in staat inspirerende inzichten te krijgen, nieuwe kansen te zien en iets totaal nieuws te creëren.

Bij het cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk kun je aan maximaal drie cursussen in het voorjaar en drie cursussen in het najaar deelnemen. Deze beperking geldt niet voor grotere themabijeenkomsten; deze zijn vrij toegankelijk. Voor aanbod in het najaar kun je je aanmelden vanaf 1 juli.

Download extra informatie over deze cursus (PDF)

Meld je aan voor deze cursus