Verbindt mensen en ideeën

5 juni kick-off van FIX !

FIX is een initiatief van Link 050 (MJD), Jimmy’s Groningen (MJD), WeHelpen en Healthcoin. Deze partijen creëren samen met jongeren  een stad waar het leuk en makkelijk is voor jongeren om zich maatschappelijk in te zetten. Dit doen we door vraag en aanbod te verbinden, samenwerking te creëren met scholen, bedrijven, instellingen en particulieren, waardering en promotie van de inzet van jongeren en training en advies aan organisaties en instellingen. Door een aantrekkelijk aanbod te creëren hopen we jongeren te stimuleren mee te doen met Maatschappelijk Dienst Tijd en een goede ervaring op te doen die ook andere stimuleert om maatschappelijk actief te worden.

5 juni is de feestelijke start van FIX met live muziek, een hapje en drankje. Je kan kennismaken met  jongeren van FIX en organisaties die nu al actief zijn. Wie de officiele opening verricht is nog een verrassing.

Laat je even weten of je komt? Dat kan via hallo@fix-groningen.nl

 

 

 

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Oude Ebbingestraat 55, 9712 HC Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900
Let op: Migranten aan Zet en FIX zijn verhuisd naar Herestraat 100

De locatie van link050 is gesloten van 30 juli – 17 augustus. We zijn wel bereikbaar via mail (bij voorkeur) en  telefoon.