Verbindt mensen en ideeën

Besturenfestival, geef je snel op!

Op 27 oktober 2022 organiseert link050 een besturenfestival van 19.00 -22.00 uur in het Wijkcentrum Het Dok (Kajuit 4) te Groningen. Tijdens dit festival kunnen vrijwillige bestuursleden en mensen die geïnteresseerd zijn om in de toekomst een bestuursfunctie te gaan bekleden inspiratie op doen.

Tijdens het festival kan je je laten inspireren door lokale en landelijke ontwikkelingen waar de sprekers ons over bijpraten. Verder ga je met elkaar in gesprek om elkaar te inspireren, te bevragen, contacten te leggen en om nieuwe inzichten en energie op te doen.

Sprekers zijn onder andere:

  • Willem-Jan de Gast ( avondvoorzitter) heeft zijn eigen bureau, Nomade Training en Advies. Hij heeft in de afgelopen 17 jaar honderden vrijwilligersorganisaties en hun besturen ondersteund bij het werken met vrijwilligers. Hij doet onderzoek naar en schrijft over landelijke trends in vrijwillige inzet en hoe organisaties daarmee kunnen omgaan. Willem-Jan is co-auteur van het Basisboek Vrijwilligersmanagement en van de publicatie Nog Beter Besturen.
  • Mark Molenaar is projectleider, netwerkondersteuner en belangenbehartiger bij Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV, www.nov.nl)). Met 7 vrijwilligerscentrales in Overijssel werkt hij aan een netwerk waarin ondersteuning voor, door en van besturen centraal staat in samenwerking met bedrijfsleven, overheid en onderwijs. In 2022 is NOV samen met andere brancheorganisaties de petitie Stop onnodige regeldruk voor vrijwilligers in besturen gestart. Zijn motto: besturen moet leuk en mag spannend zijn.
  • Mystery spreker.

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.