Verbindt mensen en ideeën

Ben jij al bij B.A.S. geweest?

Soms zijn er momenten in je leven, dat je geen grip meer hebt op je administratie of financiën. Weet dat je niet de enige bent die dit overkomt. Om te ondersteunen bij het weer op orde brengen van de administratie zijn wij het project Ben je al bij B.A.S. geweest gestart. Maar wat houdt dit project eigenlijk in?

B.A.S. staat voor Budget, Administratie en Schulden. B.A.S. biedt gratis ondersteuning op het gebied van administratieve zaken. De hulp is bedoeld voor iedereen die vrijwillig actief is, een participatiebaan heeft, bij Werkpro actief is of betrokken is bij een onderdeel van MJD in de gemeente Groningen. Zowel jongeren als volwassenen kunnen gebruik maken van B.A.S.

De vrijwilligers en stagiaires van B.A.S. spreken graag met je af op onze locatie of bij jou thuis als dat prettiger voor je is.

De vrijwilligers van B.A.S. helpen jou met het:

  • ordenen van belangrijke papieren zoals rekeningen en aanmaningen
  • ordenen van brieven van bijvoorbeeld de belastingdienst
  • maken van een maandoverzicht van je uitgaven voor o.a. huur, gas en licht
  • berekenen van wat je overhoudt om te eten en te ontspannen
  • maken van een overzicht van eventuele schulden en het opstellen van een plan deze weg te werken

Ook zoekt B.A.S. samen met jou uit of je gebruik kunt maken van bepaalde regelingen, voorzieningen of de bijzondere bijstand.

Meer informatie en aanmelden bij B.A.S.?

In de flyer vind je meer informatie.  Als je nog meer wilt weten of als je je wilt aanmelden dan kun je mailen naar bas@mjd.nl

B.A.S. ondersteunt je graag om weer orde in je administratie te brengen!Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Je bent van harte welkom (bij voorkeur op afspraak) op dinsdag, woensdag of donderdag van 10.00-17.00 uur en op vrijdag tussen 10.00-13.00 uur. Telefonisch zijn we ook op maandagmiddag en vrijdagmiddag te bereiken.