Verbindt mensen en ideeën

Bijeenkomst van De Uitdaging is geslaagd

Donderdag 17 mei beleefde Groningen voor de eerste  keer ‘De Uitdaging’, een bijeenkomst waar bedrijven en organisaties die met vrijwilligers werken elkaar ontmoeten en een mogelijke match maken . Op de bijeenkomst van de Groningse Uitdaging en MJD bij Bites & Flights in Eelde kwamen 120 mensen af, afkomstig van in totaal 38 organisaties en 15 bedrijven. Zij genoten onder andere van een inspirerende College Tour met Gerard Kemkers en lekker eten van Syrian Food.

Pitch op podium

Vier organisaties, Stichting de Brug, Technisch en Creatief Jeugdcentrum SCN, Stichting Toentje en de Wijkjury hielden een pitch op het podium om de aanwezige bedrijven voor hun vraag te interesseren. Daarna startte de uitdagingsmarkt, waar alle organisaties en bedrijven elkaar ontmoetten en bekeken of zij een match konden maken.

Maatschappelijke waarde

Er waren wat minder bedrijven dan gedacht, maar gelukkig maakten de organisaties onderling ook veel matches. Op die manier ontstonden in totaal 44 matches, met een gezamenlijke maatschappelijke waarde van 73.000 euro.
Al met al kijken de Groningse Uitdaging en MJD terug op een geslaagde bijeenkomst, waar veel nieuwe contacten en samenwerkingsverbanden ontstaan zijn.

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

De locatie van link050 is in verband met de Corona maatregelen alleen op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon (maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).