Verbindt mensen en ideeën

Autisme Belevings Circuit

MEE Groningen
  • donderdag 17 mei van 13:00 uur tot 16.00
MJD
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.
www.meegroningen.nl

Via tien korte opdrachten brengt het Autisme Belevings Circuit (ABC) je in de gevoelswereld van het autisme. Het achterliggende idee is om autisme beter te leren begrijpen, als je zelf ervaart hoe het is om informatie anders te verwerken. Door het ABC ondervind je dit aan den lijve, via je zintuigen. Elke opdracht in dit parcours laat je een autistische ervaring opdoen, en je krijgt handvatten hoe hiermee om te gaan. Het achterliggende idee is om autisme beter te leren begrijpen. Opgeven voor deze cursus is mogelijk  t/m 07-05-2018 (sluitingsdatum). Heb je interesse in deze cursus, maar is opgeven niet meer mogelijk? Geef je interesse dan aan bij het formulier: 'Ik heb interesse in een cursus , maar opgeven is niet meer mogelijk / wachtlijst'.

Bij het cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk kun je aan maximaal drie cursussen in het voorjaar en drie cursussen in het najaar deelnemen.

Meld je aan voor deze cursus