Verbindt mensen en ideeën

Bloggen

Kennisplein Vrijwilligerswerk
  • dinsdag 8 mei van 13:00 uur tot 15:00
  • dinsdag 15 mei van 13:00 uur tot 15:00
  • dinsdag 22 mei van 13:00 uur tot 15:00
  • dinsdag 29 mei van 13:00 uur tot 15:00
MJD, Herman Colleniusstraat 18 Groningen
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.
www.nynkeschrijft.nl

Bloggen is een leuke en moderne manier om deelnemers, andere vrijwilligers en geïnteresseerden een kijkje achter de schermen van je vrijwilligerswerk te geven en op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Hou je van schrijven, maar weet je niet waarover of hoe te beginnen? Dan is deze cursus van vier bijeenkomsten een goede stap! We gaan in op onderwerpkeuze, schijfstijl, doelgroep en publicatiemogelijkheden. Maar we gaan vooral ontdekken hoe leuk het is om een blog bij te houden. Opgeven voor deze cursus is mogelijk  t/m 29-04-2018 (sluitingsdatum). Heb je interesse in deze cursus, maar is opgeven niet meer mogelijk? Geef je interesse dan aan bij het formulier: 'Ik heb interesse in een cursus , maar opgeven is niet meer mogelijk / wachtlijst'.

Bij het cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk kun je aan maximaal drie cursussen in het voorjaar en drie cursussen in het najaar deelnemen. Deze beperking geldt niet voor grotere themabijeenkomsten; deze zijn vrij toegankelijk. Voor aanbod in het najaar kun je je aanmelden vanaf 1 juli.

Download extra informatie over deze cursus (PDF)

Meld je aan voor deze cursus