Verbindt mensen en ideeën

Conflicthantering, verdiepingscursus onderhandelen

Kolder & Ko
  • dinsdag 5 juni van 13:30 uur tot 16:30
Kolder & Ko, Timpweg 3 Groningen
27 mei 2018
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.
www.kolderenko.nl

Deze cursus is speciaal voor vrijwilligers die al eerder een cursus conflicthantering en/ of onderhandelen hebben gevolgd. We behandelen de ervaringen in de praktijk en gaan dieper in op de problemen die je nog hebt bij het oplossen van conflicten en bij het onderhandelen daarover. Ook al weet je hoe het moet, dan nog kan het zo zijn dat de praktijk ingewikkelder is. Voor meer informatie: Barbara Vonk 06-21811509 Opgeven voor deze cursus is mogelijk  t/m 27-5-2018 (sluitingsdatum). Heb je interesse in deze cursus, maar is opgeven niet meer mogelijk? Geef je interesse dan aan bij het formulier: 'Ik heb interesse in een cursus , maar opgeven is niet meer mogelijk / wachtlijst'.  

Extra informatie: De cursus bestaat uit 1 dagdeel van drie uur. Na een eerste cursus conflicthantering of onderhandelen gaan we in deze cursus dieper in op de problemen die je tegenkomt als je een conflict wil voorkomen of oplossen. Hierbij kan je heel goed onderhandelingsvaardigheden gebruiken. De twee trainers van Stichting Kolder & Ko bieden een interactief programma gebaseerd op de door deelnemers ingebrachte situaties.

  1. Een korte inleiding over de relatie tussen conflicthantering en onderhandelen.
  2. Op basis van ingebrachte voorbeelden worden enkele moeilijk op te lossen conflicten nagespeeld
  3. Theorie over hoe het komt dat mensen niet zo makkelijk conflicten willen of kunnen oplossen
  4. Een korte training in het oplossen van moeilijke conflicten
  5. Evaluatie
De deelnemers krijgen aan het einde van de cursus een certificaat van deelname en een reader met achtergrondinformatie  

Meld je aan voor deze cursus