Verbindt mensen en ideeën

Creatief denken

Kennisplein Vrijwilligerswerk
  • maandag 7 mei van 10:00 uur tot 12:30
  • maandag 14 mei van 10:00 uur tot 12:30
  • maandag 28 mei van 10:00 uur tot 12:30
  • maandag 4 juni van 10:00 uur tot 12:30
  • maandag 11 juni van 10:00 uur tot 12:30
MJD
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.
www.creativityatwork.nl

Deze cursus zit helaas vol! Let op, cursus datum veranderd van 21 naar 14 mei! Een goed idee, hoe kom je er op? Het antwoord is: Al doende. In deze cursus creatief denken maak je kennis met vele technieken en vaardigheden om “out of the box” te denken. Je zult ervaren dat er veel verschillende manieren zijn om patronen te doorbreken zodat je niet afhankelijk bent van een zo genaamd “Eureka!” moment. We gaan oefenen met diverse vormen van brainstormen zowel in de groep als individueel. Je krijgt introspectieve creatieve opdrachten maar ook gaan we elkaar helpen met methoden van creatieve communicatie. Je kunt eigen casussen vanuit je werk of privé meebrengen, zodat je naast de ontwikkeling van je creatieve mind-set, je ook gelijk resultaten ziet. Opgeven voor deze cursus is mogelijk  t/m 28-4-2018 (sluitingsdatum). Heb je interesse in deze cursus, maar is opgeven niet meer mogelijk? Geef je interesse dan aan bij het formulier: 'Ik heb interesse in een cursus , maar opgeven is niet meer mogelijk / wachtlijst'.

Bij het cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk kun je aan maximaal drie cursussen in het voorjaar en drie cursussen in het najaar deelnemen. Deze beperking geldt niet voor grotere themabijeenkomsten; deze zijn vrij toegankelijk. Voor aanbod in het najaar kun je je aanmelden vanaf 1 juli.

Download extra informatie over deze cursus (PDF)
Deze cursus is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.