Verbindt mensen en ideeën

Dag Hond

Flowemotion
  • donderdag 24 mei van 10:00 uur tot 12:00
MJD
Vrijwilligers en participatiemedewerkers in de stad Groningen
www.flowemotion.nl

Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers die zelf geen hond hebben en graag meer willen weten over hoe je een hond het beste kunt benaderen. Je bent weliswaar niet bang voor honden, maar je voelt je misschien een beetje onhandig of onzeker in de buurt van een hond. Honden kom je regelmatig tegen tijdens je werk als vrijwilliger. We gaan het uitgebreid hebben over 'hondentaal' en (mis)communicatie tussen mens en hond. Al je vragen zijn welkom en worden met elkaar besproken. Een hond van flow|e|motion is tijdens de workshop aanwezig.

Opgeven voor deze cursus is mogelijk  t/m 14-05-2018 (sluitingsdatum). Heb je interesse in deze cursus, maar is opgeven niet meer mogelijk? Geef je interesse dan aan bij het formulier: 'Ik heb interesse in een cursus , maar opgeven is niet meer mogelijk / wachtlijst'.

Deze workshop is niet geschikt voor mensen met serieuze Angst voor honden. De aanwezigheid van de hond is dan te confronterend en kan juist averechts effect hebben.Mensen met Angst voor honden begeleid ik uitsluitend in individuele trajecten op maat.

 

Meld je aan voor deze cursus