Verbindt mensen en ideeën

Dagboek van een vrijwilliger

Rita Spijker
  • dinsdag 5 maart van 13:00 uur tot 16:00
  • dinsdag 12 maart van 13:00 uur tot 16:00
  • dinsdag 19 maart van 13:00 uur tot 16:00
MJD Leonard Springerlaan 3 te Groningen
23 februari 2019
Vrijwilligers en participatiemedewerkers van de gemeente Groningen.

Deze schrijfcursus is voor eenieder die van schrijven, van verhalen en van taal houdt. Voor iedereen die zijn of haar ervaringen uit werk en leven wil vastleggen, voor zichzelf of misschien ook voor de organisatie of de mensen met wie je werkt.

In drie middagen leer je hoe je je ervaringen, dat wat je hoort, ziet en meemaakt, levendig op papier kunt krijgen. Je krijgt schrijftips en technieken. Leuke schrijfopdrachten helpen je op gang.

Wie schrijft beleeft alles twee keer. Wie aandachtig leeft, hoort en ziet meer. Wie oog heeft voor details schrijft vanzelf boeiend. De drie bijeenkomsten zijn interactief, vol verhalen en verrassingen. Met een lach en een traan. Zoals het leven.

Informatie over de trainer Rita Spijker:

Iedereen heeft een verhaal. Door je verhaal te vertellen verrijk je jezelf en anderen. Van nature ben ik geïnteresseerd in die verhalen en in hoe het leven werkt. Ik heb gewerkt als trainer en coach op het gebied van persoonlijke en teamontwikkeling. Als docent drama en als actrice werkte ik met theater als middel om verhalen vorm te geven en te delen. Als schrijfdocent gebruik ik het liefst autobiografische verhalen als middel om het leven, jezelf en anderen beter te begrijpen. Door te schrijven vergroot je je inzicht en krijgen de dingen die je doet en meemaakt opnieuw betekenis. Schrijven is fijn en verrijkend. Ik neem je graag mee op het schrijfpad.

www.ritaspijker.nl

 

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk. De deadline was zaterdag 23 februari.