Verbindt mensen en ideeën

Deel 1: Vinden en gevonden worden op LinkedIn

Kennisplein
  • vrijdag 10 mei van 9:00 uur tot 12:30
MJD, Leonard Springerlaan 3 te Groningen
9 mei 2019
Vrijwilligers en participatiemedewerkers in de gemeente Groningen
www.asbr.nl

Wat is LinkedIn, hoe werkt het en wat heb ik eraan?

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met LinkedIn, leer je hoe je een  goed profiel aanmaakt en welke mogelijkheden dit online netwerk biedt.
Na deze cursus weet je wat LinkedIn voor jou kan betekenen en hoe het programma werkt zodat je zelf aan de slag kunt met het maken of verbeteren van je eigen LinkedIn profiel. Ook inventariseren we wensen en leerdoelen voor de vervolgbijeenkomst die staat gepland op 17 mei.

In deze bijeenkomst, die ook apart te volgen is, gaan we dieper in op hoe jij je LinkedIn profiel effectief in kunt zetten als het gaat om je eigen zoektocht naar een baan, het onderhouden van je netwerk en jouw profilering.

Voor beide bijeenkomsten kun je je afzonderlijk opgeven.

Informatie over de trainer Irma Noorbergen:
Ik geloof in een leven lang leren en constante ontwikkeling. Mijn kracht zit duidelijk in het enthousiasmeren van en werken met groepen. Of het nu gaat om loopbaanoriëntatie, netwerken, social media, persoonlijke effectiviteit of het laatste deel van een loopbaanreis of outplacement, de sprong naar en activiteiten op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarktverkenning, het netwerken, de kansen zoeken, jezelf presenteren op de arbeidsmarkt, social media en het vinden van de passende vacatures en/of ingangen zijn mijn specialiteiten. Ik heb zelf altijd gewerkt in het werkveld onderwijs en arbeidsmarkt. Zelf haal ik al jaren energie uit arbeidstoeleiding en handvatten bieden voor die volgende stap in jouw carrière.

Als netwerker pur sang weet ik als geen ander, hoe je linkedIn optimaal kan inzetten. Voor mij is LinkedIn een persoonlijke CRM tool waardoor het netwerken, verbinden, delen en andere helpen heel erg leuk wordt. Ik deel mijn enthousiasme graag met jullie in deze cursus.

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk. De deadline was donderdag 9 mei.