Verbindt mensen en ideeën

Deel 2: Tien manieren om innerlijk te stralen

Sadhna Inpowerment Coaching
  • dinsdag 9 april van 9.00 uur tot 12.00
MJD Leonard Springerlaan 3 te Groningen
Vrijwilligers en participatiemedewerker van gemeente Groningen
www.sadhnainpowerment.nl

Begin de lente goed door JeZelf een duurzame en krachtige start te geven. Zowel voor in je hoofd als in je hart.

In het eerste deel “Zonder falen geen Stralen” maak je een analyse van je kwetsbaarheden en krachten op een creatieve manier. Je brengt je kwetsbaarheden en krachten in beeld door een “krachtenbord” te maken. Dit is een cadeautje aan jezelf, die je ook mee krijgt naar huis.

Je krijgt inzicht in hoe je met jezelf omgaat en hoe daardoor anderen met je omgaan.

  • Je krijgt concrete tools aangeboden om jezelf (nog meer) de moeite waard te gaan vinden.
  • Je bouwt aan je zelfvertrouwen en zelfrespect.

In het tweede deel “10 Manieren om innerlijk te Stralen” ga je doen, doen, doen. Je gaat echt aan de slag met jezelf, zodat je met concrete en duidelijke handvatten naar huis gaat in hoe jezelf dagelijks te bekrachtigen.

Het resultaat:

  • Je staat krachtiger op je benen
  • Je laat je minder beïnvloeden door factoren van buitenaf
  • Je leert je zelftwijfel hanteren

Waardoor je succesvol gaat functioneren in zowel privé als professie!

De workshops kunnen eventueel los van elkaar gevolgd worden, maar heeft pas duurzaam effect wanneer je beide volgt.

Informatie over de trainer:

Ik ben Sadhna Oediet Doebé. Mijn expertise is zelfleiderschap; zelf leiding nemen over je eigen leven en daarmee je omgeving inspireren is mijn missie in het leven, waarmee ik hoop het verschil te maken en een mooiere wereld na te laten.

Zelfleiderschap zit mij in het bloed, omdat ik als kind, op een harde manier, al geleerd heb dat ik een ander en de omstandigheden niet kan veranderen, alleen mezelf. Dit betekent dat ik mijn eigen stem, waarheid en behoeftes moest horen, voelen en volgen.

Ik heb hierdoor geleerd om niet te denken in termen van extrinsieke waarden zoals succes en falen, maar in termen van intrinsieke waarden zoals zingeving, zelfrespect, zelfcompassie en trouw zijn aan mezelf. Hierdoor kan ik authentiek en trouw blijven aan mezelf.

Vorig jaar heb ik ontslag genomen uit een top managementfunctie na 24 jaar loondienst omdat ik niet meer trouw was aan mezelf. Ik was klaar met uiterlijk succes.

Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen in mensen te leren hun zelfleiderschap te vergroten, zodat ze zich minder afhankelijk maken van de buitenwereld en meer leren vertrouwen op hun eigen kracht. Ik geloof dat de wereld mooier wordt wanneer we inzien dat we zoveel mooier zijn dan we zijn gaan geloven. Wanneer we onze intrinsieke kracht inzetten, leven we ons mooiste zelf en daarmee geven we bewust aan al onze kinderen mee dat ze waardevol en goed zijn.

 

 

Deze cursus is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.