Verbindt mensen en ideeën

Deel 2: LinkedIn als tool voor netwerken, solliciteren en kennisdelen

Kennisplein
  • vrijdag 17 mei van 9:00 uur tot 12:30
MJD, Leonard Springerlaan 3 te Groningen
7 mei 2019
Vrijwilligers en participatiemedewerkers in de gemeeente Groningen.
www.asbr.nl

Hoe zet jij je LinkedIn profiel effectief in als het gaat om je eigen zoektocht naar een baan, het onderhouden van je netwerk en jouw profilering? Hoe ben je zichtbaar en vindbaar? Er zijn vele valkuilen.  Tijdens deze verdiepingscursus leer je hoe jij jezelf effectief presenteert op LinkedIn. Na de cursus heb je voldoende handvatten voor een compleet, duidelijk, consistent en opvallend profiel. Je komt naar voren in zoekopdrachten van recruiters en HR Managers die via LinkedIn personeel zoeken. Ook weet je hoe je interessante vacatures kunt vinden en kun je relevante netwerken aan boren. Linkedin is ook een platform om specifieke kennis te vinden en te delen. Tijdens deze workshop sluiten we aan bij jouw specifieke vragen en wensen. Veel ‘leren van elkaar en online aan de slag’. Na deze cursus weet je op handige wijze LinkedIn in te zetten voor jezelf en anderen. Je gaat ervaren op welke wijze je dit platform voor je kan laten werken.

Informatie over de trainer Irma Noorbergen:

Ik geloof in een leven lang leren en constante ontwikkeling. Mijn kracht zit duidelijk in het enthousiasmeren van en werken met groepen. Of het nu gaat om loopbaanoriëntatie, netwerken, social media, persoonlijke effectiviteit of het laatste deel van een loopbaanreis of outplacement, de sprong naar en activiteiten op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarktverkenning, het netwerken, de kansen zoeken, jezelf presenteren op de arbeidsmarkt, social media en het vinden van de passende vacatures en/of ingangen zijn mijn specialiteiten. Ik heb zelf altijd gewerkt in het werkveld onderwijs en arbeidsmarkt. Zelf haal ik al jaren energie uit arbeidstoeleiding en handvatten bieden voor die volgende stap in jouw carrière.

Als netwerker pur sang weet ik als geen ander, hoe je linkedin optimaal kan inzetten. Voor mij is LinkedIn een persoonlijke CRM tool waardoor het netwerken, verbinden, delen en andere helpen heel erg leuk wordt. Ik deel mijn enthousiasme graag met jullie in deze cursus.

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk. De deadline was dinsdag 7 mei.