Verbindt mensen en ideeën

Effectief en creatief onderhandelen

Kolder & Ko
  • donderdag 31 mei van 13:30 uur tot 16:30
Timpweg 3 in Groningen
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.
kolderenko.nl

We onderhandelen ongemerkt vrij veel in ons leven, in het klein maar ook in het groot. Hierbij moet je jezelf presenteren, ook je organisatie. Dit is vaak een gecompliceerde zaak en daardoor haal je niet altijd het doel dat je zou willen bereiken. In de training leer je via improvisatie en theateroefeningen jezelf te presenteren in een onderhandeling. De verschillende onderhandelingsstijlen worden beoefend met een acteur. Daarnaast krijg je de theorie over onderhandelen en presenteren. Meer informatie: Barbara Vonk 06-21811509 Opgeven voor deze cursus is mogelijk  t/m 21-05-2018 (sluitingsdatum). Heb je interesse in deze cursus, maar is opgeven niet meer mogelijk? Geef je interesse dan aan bij het formulier: 'Ik heb interesse in een cursus , maar opgeven is niet meer mogelijk / wachtlijst'.

Extra informatie: De cursus bestaat uit 1 dagdeel van drie uur. Het centrale thema van de cursus is het omgaan met tegengestelde belangen in het onderhandelingsproces en het leren van diverse onderhandelingsstijlen. De twee trainers van Stichting Kolder & Ko bieden een programma waarbij veel geoefend wordt op basis van door de deelnemers ingebrachte voorbeelden en ervaringen.

  1. Een korte inleiding over “Wat is onderhandelen”.
  2. Oefeningen op basis van voorbeelden uit de praktijk
  3. Informatie over wat zijn onderhandelingsstijlen.
  4. Training van creatief en effectief onderhandelen
  5. Evaluatie
De deelnemers krijgen aan het einde van de cursus een certificaat van deelname en een reader met achtergrondinformatie.

Meld je aan voor deze cursus