Verbindt mensen en ideeën

Energie en zelfzorg

Bureau voor sociale verandering
  • vrijdag 22 maart van 10.00 uur tot 12.00
  • vrijdag 29 maart van 10.00 uur tot 12.00
  • vrijdag 5 april van 10.00 uur tot 12.00
  • vrijdag 12 april van 10.00 uur tot 12.00
  • vrijdag 19 april van 10.00 uur tot 12.00
  • donderdag 26 april van 10.00 uur tot 12.00
Edanz, van Oldenbarneveltlaan 6 in Groningen
12 maart 2019
Vrijwilligers en participatiemedewerkers van de gemeente Groningen
www.socialeverandering.nu

Als je je veel voor anderen inzet, kan het ondersteunend zijn om wat tijd voor jezelf te nemen. Soms is een pas op de plaats nodig om weer in contact te komen met jezelf, bij te tanken, op te laden en stil te staan bij hoe het nu met jou is. De cursus Energie en Zelfzorg geeft je drie ochtenden om je energie meer te laten stromen en meer gronding, openheid of ontspanning te ervaren.

Je leert energieoefeningen en meditaties voor energetische zelfzorg en krijgt inzicht in hoe je eigen energie zich beweegt. Hoe laad je op, waardoor loop je leeg en hoe komt het dat je pijn krijgt als je ontspant? In het werken met mensen geeft je dit meer veerkracht en ruimte om daadwerkelijk contact te maken met anderen.

Aan de training gaat een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf.

Informatie over trainer Nynke van der Hoek:

Ik ben andragoog (pedagogiek richting levenslang leren) en werk als trainer en projectleider in het welzijnswerk en voor sociale en duurzame initiatieven. Hier werk ik aan emancipatieprocessen met mensen die buiten de boot vallen, vrijwilligers, sociale professionals en ondernemers.

In 2014 ontstond een wens naar balans tussen de zakelijkheid van organisatorisch werk en de zachtheid van wat wezenlijk is voor mensen, los van technieken en structuren. Die balans vond ik in de zevenjarige opleiding Spirituele Psychologie. In het werken met mensen ontstond weer meer ruimte voor echte aandacht en betrokkenheid. In trainingen en begeleidingstrajecten zet ik deze thema’s in om mensen te stimuleren meer vanuit zichzelf contact te maken in plaats van vanuit hoe het idealiter zou moeten.

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk. De deadline was dinsdag 12 maart.