Verbindt mensen en ideeën

Geld & Grip

Kennisplein Vrijwilligerswerk
  • dinsdag 14 mei van 9.00 uur tot 12.00
  • dinsdag 21 mei van 9.00 uur tot 12.00
  • dinsdag 28 mei van 9.00 uur tot 12.00
  • dinsdag 4 juni van 9.00 uur tot 12.00
  • dinsdag 11 juni van 9.00 uur tot 12.00
  • dinsdag 18 juni van 9.00 uur tot 12.00
  • dinsdag 25 juni van 9.00 uur tot 12.00
Edanz, van Oldebarneveldlaan 6 Groningen'
30 april 2019
Voor een ieder die vrijwillig actief is in de stad Groningen middels een participatiebaan, vrijwilligerswerk of via een buurtinitiatief.
www.cijfersencenten.nl/geldengrip

Denk je vaak “Nee; niet weer een rekening!”; “Ik kom nooit van mijn schulden af”; “Sparen lukt me echt niet” of “Ik heb gewoon te weinig geld”; meld je dan aan voor Geld & Grip. Je leert van alles over geld en omgaan met geld, met als resultaat dat je meer grip hebt op je geld, dat je meer geld hebt voor leuke dingen, en dat je meer rust hebt over je financiën. Het is een praktische en interactieve training in 7 dagdelen over geld. Tijdens de training werken we met voorbeelden en hoef je niets te vertellen over jouw persoonlijke financiën.

Heb je interesse en kan je niet op een dinsdagmorgen? Dezelfde cursus wordt ook gegeven op de woensdagmorgen in de wijk Lewenborg

Ik ben Monica ten Hoove, 36 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van 4 jaar. Ik woon in Groningen. Na jarenlang bij een bank gewerkt te hebben, heb ik besloten mij volledig te gaan richten op mensen helpen met hun financiën. Ik ben sinds 2015 gecertificeerd budgetcoach. Mijn missie is om te zorgen dat alle Nederlanders financiële rust ervaren, bewust met hun geld omgaan en hun dromen waarmaken.

Ik geloof dat mensen veel meer uit het leven kunnen halen als ze op een andere manier naar geld kijken en op een andere manier met geld omgaan.  Mensen laten zich door hun financiële situatie tegen houden om hun dromen waar te maken.

Meld je aan voor deze cursus

[recaptcha]