Verbindt mensen en ideeën

Inzicht door doen

MJD
  • dinsdag 25 september van 19:30 uur tot 21:30
  • dinsdag 2 oktober van 19:30 uur tot 21:30
  • dinsdag 9 oktober van 19:30 uur tot 21:30
  • dinsdag 16 oktober van 19:30 uur tot 21:30
  • dinsdag 30 oktober van 19:30 uur tot 21:30
MJD, Leonard Springerlaan 1 (infrahuis)
15 september 2018
Vrijwilligers en participatiemedewerkers van de gemeente Groningen

Leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren, moet je in beweging blijven.

Ik denk eigenlijk zelden in woorden. Er dient zich een gedachte aan, die ik achteraf in woorden probeer uit te drukken. Albert Einstein

Soms zitten bij het bereiken van je eigen doelen obstakels in de weg. Ben je niet zo’n prater of kijk je graag op een andere manier naar jezelf? ‘Inzicht door doen’ is een korte training waarbij je, door gebruik van creatieve middelen, beweging en muziek, inzicht krijgt in je eigen kunnen. Hierdoor kom je een stap dichter bij jezelf en je doel. Denken door te doen.

     

Informatie over de trainer:
Ik ben Judith Oosterhuis. Na mijn studie Beeldende Kunst en Vormgeving, heb ik gewerkt als docent en ben daarna het sociaal werk ingerold, dat ik met veel plezier doe. Als creative coach verbind ik mijn beeldend talent met mijn ervaring als sociaal werker bij SPiNN. Naast creatieve zelfbewustheidstrainingen als Doe je ding! en Inzicht door doen, geef ik in mijn vrije tijd beeldende workshops en maak eigen werk. Ik heb ontdekt dat je veel kunt leren over jezelf door intuïtief te kiezen. Dit geef ik graag door!

Meld je aan voor deze cursus