Verbindt mensen en ideeën

Jezelf op de kaart zetten

Kennisplein Vrijwilligerswerk
  • vrijdag 1 juni van 9:00 uur tot 13:00
  • vrijdag 8 juni van 9:00 uur tot 13:00
MJD
23 mei 2018
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.
www.at-company.nl

Kun jij binnen een paar seconden vertellen wie je bent, wat je doet en waar jij uniek in bent? Niet? Dat is een gemiste kans en hoog tijd om jezelf nog beter te leren kennen en nieuwe inzichten op te doen. Aan de hand van 9 bouwstenen brengen we op eenvoudige en interactieve wijze al jouw unieke talenten en kwaliteiten in kaart. We gaan op zoek naar jouw persoonlijk doel en omschrijven de stappen die nodig zijn om dat doel te bereiken. De training bestaat uit twee dagdelen en een evaluatiemoment. Na de Training heb jij jezelf in kaart gebracht en is de volgende stap 'Jezelf op de kaart zetten een stuk eenvoudiger! Succes! Opgeven voor deze cursus is mogelijk  t/m 23-5-2018 (sluitingsdatum). Heb je interesse in deze cursus, maar is opgeven niet meer mogelijk? Geef je interesse dan aan bij het formulier: 'Ik heb interesse in een cursus , maar opgeven is niet meer mogelijk / wachtlijst'.      

Bij het cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk kun je aan maximaal drie cursussen in het voorjaar en drie cursussen in het najaar deelnemen. Deze beperking geldt niet voor grotere themabijeenkomsten; deze zijn vrij toegankelijk. Voor aanbod in het najaar kun je je aanmelden vanaf 1 juli.

Meld je aan voor deze cursus