Verbindt mensen en ideeën

Kennisplein viert tienjarig bestaan met one man show, aankondiging nieuwe naam en nog veel meer

Kennisplein Vrijwilligerswerk
  • donderdag 27 juni van 13.00 uur tot 17.00
Der AA Theater, A kerkstraat 11 Groningen
20 juni 2019
Deze middag is voor een ieder die actief is in de stad Groningen, middels een participatiebaan, vrijwilligerswerk, buurtinitiatief, betrokken trainers van Kennisplein en voor die personen die achter de schermen nauw betrokken zijn bij het tot stand komen van Kennisplein. Het Der Aa theater biedt plek aan maximaal 120 personen. Meld je op tijd aan. Vol is vol. Het betreft een eenmalige feestelijke bijeenkomst.
link050.nl

Kennisplein bestaat dit jaar tien jaar en dat willen we graag vieren met een ieder die actief is in de stad Groningen als vrijwilliger, buurt initiatief of via een participatiebaan. Op twee verschillende momenten staan we hierbij stil.

Voor  beide momenten willen wij u graag uitnodigen.

Op donderdagmorgen 23 mei 2019 van 9.00 tot 13.00 uur  vieren we 10 jaar Kennisplein met het aanbieden van een workshop carrousel. Op die ochtend kan je deelnemen aan drie verschillende workshops van een uur per workshop. Aanmelden voor de carrousel kan via deze link: https://www.link050.nl/cursus/kennisplein-bestaat-10-jaar-en-biedt-een-verrassing-workshop-ochtend-aan/

Op donderdagmiddag  27 juni 2019  van 13.30 tot 17.00 uur staan we stil bij tien jaar Kennisplein en presenteren we de nieuwe naam van Kennisplein. Tijdens deze middag kunt u zich laten amuseren met een theatercollege en nog veel meer. Aanmelden hiervoor kan onderaan de pagina.

Programma:

  • Een theatercollege one man show van Jaap Vriend
  • Vertonen van de film tien jaar Kennisplein
  • Uitdelen van een Glossy over tien jaar Kennisplein
  • Een pubquiz door Rein de Vries
  • Het Complimenten loket is aanwezig om u te verwelkomen
  • Presentatie van de nieuwe website en de nieuwe naam van Kennisplein
  • Lekkere hapjes en drankjes

Theatercollege de Negen Open Deuren

In het theatercollege ‘De negen open deuren’ brengt trainer Jaap Vriend in een rond verhaal op een luchtige en vermakelijke wijze negen basiscommunicatietechnieken. Het college is interactief. Jaap vertelt het verhaal op theatrale wijze, vol herkenbare anekdotes en voorbeelden. Het is gelukt om Jaap Vriend speciaal naar Groningen te halen met zijn bijzondere en mooie one man show. Jaap Vriend heeft deze show speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers. Mis het niet!

Het afgelopen half jaar is er, via de flyer van Kennisplein,  een oproep geweest voor het bedenken van een nieuwe naam van Kennisplein. Na tien jaar wordt het tijd voor een nieuwe naam. Tijdens deze middag wordt de nieuwe naam bekend gemaakt. De nieuwe naam is uitgezocht en gekozen door een vakkundige jury.

Download extra informatie over deze cursus (PDF)

Meld je aan voor deze cursus

[recaptcha]