Verbindt mensen en ideeën

Meer Zelfvertrouwen door Stemgebruik en Expressie

Za-Zen Martirial Arts&Mental Development
  • dinsdag 7 mei van 13.00 uur tot 16.00
  • dinsdag 14 mei van 13.00 uur tot 16.00
  • dinsdag 21 mei van 13.00 uur tot 16.00
  • dinsdag 28 mei van 13.00 uur tot 16.00
MJD, Leonard Springerlaan 3 Groningen
23 april 2019
Deze training is geschikt voor een ieder die vrijwillig actief is in de stad Groningen, middels vrijwilligerswerk, participatiebaan of bij een buurtinitiatief.
https://za-zen.nl/

Vaak leren we op jonge leeftijd om niet te zijn. “Denk voordat je doet” “Zit stil”, Steek je vinger op als je wat wilt zeggen”. Je leert om geremd te zijn, terwijl jouw intuïtie een van jouw sterkste punten is. Dit kan later veel gevolgen hebben voor je houding, overtuigingskracht en zelfvertrouwen als volwassene. Maar gelukkig kun je ook oefenen in zijn! In het groot en in het klein. Je zult verstelt staan hoe veel meer je vertrouwt kunt raken met je eigen aanwezigheid en wat voor enorme positieve invloed dat kan hebben op je dagelijkse leven. In deze training leer je het zijn te oefenen, zodat je je krachtiger voelt, krachtiger over komt en meer ruimte geeft aan je intuïtie en creativiteit. En als bonus ga je veel lekkerder in je vel zitten en dat voelt goed! Laat je natuurlijke schoonheid uitstralen in je houding.

Trainer Max Sluiman specialiseert zich in de mogelijkheden die de combinatie van Zen, psychologie en Japanse krijgskunst biedt, om mensen gelukkiger en handiger te maken.

Deze training wordt gegeven door Max Sluiman van ZA-ZEN Martial Arts & Mental Development. ZA-ZEN wil jou helpen het beste uit jezelf te halen. Daarvoor geven we trainingen die gebruik maken van de combinatie van psychologie, de mentale kant van de Japanse krijgskunst en zen. Deze insteek is volgens ons de ideale combinatie voor menselijke ontwikkeling. Max Sluiman geeft sinds 20 jaar trainingen volgens dit concept. "Als jij de moed op brengt om te zien, dan trek ik jou een stuk vooruit".

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk. De deadline was dinsdag 23 april.