Verbindt mensen en ideeën

Mindful handelen en communicatie (middag training)

De Witte Schuit
  • maandag 5 november van 13:30 uur tot 16:30
  • maandag 19 november van 13:30 uur tot 16:30
Timpweg 3, 9731 AK Groningen
27 oktober 2018
Vrijwilligers en participatiemedewerkers van de gemeente Groningen
www.dewitteschuit.nl

In deze cursus vergroot je het bewustzijn van je lichaamstaal. Je ervaart en krijgt inzicht in je eigen uitstraling door beter te bewegen. Op een plezierige en speelse manier leer je bewust je lichaamstaal in te zetten in het contact met anderen. Hierdoor is het ook praktisch toepasbaar in je (vrijwilligers) werk.

Mindfulness is het leren om met aandacht en bewustzijn aanwezig te zijn in het hier en nu. Naast het beoefenen van enkele technieken besteden we in deze cursus aandacht aan de vraag wat je ermee kan doen. Zo kan je denken aan het omgaan met ( werk) stress en gezondheidsklachten.

Informatie over de trainer:
Anna de Kuyer organiseert trainingen en workshops gericht op bewustwording. Dit betekent helder krijgen wat je taak is, wat je te brengen hebt. Naast de Kolibri, centrum voor danst en bewustwording, geeft ze leiding aan De Witte Schuit.

Barbara Vonk is trainer en docent. Ze heeft vele jaren volwassenen getraind in oa kernkwaliteiten, sociale vaardigheden. Ze geeft al vele jaren cursussen aan vrijwilligers in Groningen op de Timpweg.

Meld je aan voor deze cursus