Verbindt mensen en ideeën

Mindful handelen en communicatie middagtraining

  • dinsdag 19 maart van 13.30 uur tot 16.30
  • dinsdag 26 maart van 13.30 uur tot 16.30
Timpweg 3 , 9731 AK Groningen
9 maart 2019
Vrijwilligers en participatiemedewerkers van de gemeente Groningen
www.dewitteschuit.nl

In deze cursus vergroot je het bewustzijn van je lichaamstaal. Je ervaart en krijgt inzicht in je eigen uitstraling door beter te bewegen. Op een plezierige en speelse manier leer je bewust je lichaamstaal in te zetten in het contact met anderen. Hierdoor is het ook praktisch toepasbaar in je (vrijwilligers)werk.

Mindfulness is het leren om met aandacht en bewustzijn aanwezig te zijn in het hier en nu. Naast het beoefenen van enkele technieken besteden we in deze cursus aandacht aan de vraag wat je ermee kan doen. Zo kan je denken aan het omgaan met (werk)stress en gezondheidsklachten.

Informatie over de trainer:

Anna de Kuyer organiseert trainingen en workshops gericht op bewustwording. Dit betekent helder krijgen wat je taak is; wat je te brengen hebt. Naast de Kolibri, centrum voor dans en bewustwording, geeft ze leiding aan De Witte Schuit.

Barbara Vonk is trainer en docent. Ze heeft vele jaren volwassenen getraind in oa kernkwaliteiten en sociale vaardigheden. Ze geeft al vele jaren cursussen aan vrijwilligers in Groningen, op de Timpweg.

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk. De deadline was zaterdag 9 maart.