Verbindt mensen en ideeën

Motiverende gespreksvoering: Yes We Can!

Kindertelefoon
  • woensdag 13 juni van 10:00 uur tot 13:00
  • woensdag 20 juni van 10:00 uur tot 13:00
De kindertelefoon locatie. Kwinkenplein 8-3
3 juni 2018
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.
www.kindertelefoon.nl

'Ja maar…..' Herken je deze belemmerende gedachte bij je gesprekspartner? Ontdek de kracht van verandertaal. Sla samen de weg in naar een positieve mindset via motiverende gespreksvoering. Ontdek de kracht van omdenken als instrument naar verandering. Buig weerstand om in winst en vind nieuwe kansen. 'Yes We Can!' Al jaren een succesnummer. Meer informatie: of annuleren (tot de aanmelddatum) tel. 030 - 3410450. Opgeven voor deze cursus is mogelijk  t/m 03-06-2018 (sluitingsdatum). Heb je interesse in deze cursus, maar is opgeven niet meer mogelijk? Geef je interesse dan aan bij het formulier: 'Ik heb interesse in een cursus , maar opgeven is niet meer mogelijk / wachtlijst'.

Bij het cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk kun je aan maximaal drie cursussen in het voorjaar en drie cursussen in het najaar deelnemen. Deze beperking geldt niet voor grotere themabijeenkomsten; deze zijn vrij toegankelijk. Voor aanbod in het najaar kun je je aanmelden vanaf 1 juli.

Meld je aan voor deze cursus