Verbindt mensen en ideeën

Netwerkkleed

Netwerkkleed
  • vrijdag 7 september van 9:15 uur tot 11:15
MJD, Leonard Springerlaan 1 te Groningen
31 augustus 2018
Vrijwilligers en participatiemedewerkers van de gemeente Groningen
www.netwerkkleed.nl

In het werk als vrijwilliger of participatiemedewerker, maar ook in je privé leven is het handig om gebruik te kunnen maken van een uitgebreid netwerk. Je krijgt veel meer zaken voor elkaar als je weet wie jou bij een bepaalde situatie kan helpen en andersom kan jij ook weer anderen van dienst zijn met iemand uit jouw netwerk die de ander kan helpen.

Het Netwerkkleed is een spel in de vorm van een tafelkleed waarmee je op een ontspannen en effectieve manier nieuwe contacten op doet en je netwerk uitbreidt.
Het Netwerkkleed is een middel om mensen te verbinden, te inspireren en te activeren. Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan, maar een onderwerp. En je mag opscheppen: geen groenten maar over jezelf.

Kom netwerken en ervaar hoe je op een effectieve en ontspannen manier met elkaar gesprekken kunt voeren, die je echt wat opleveren.

Informatie over de trainer:
Tafeldame en gespreksleider bij het Netwerkkleed is Lucienne Scholten. Lucienne is trainingsacteur, gesprekscoach en partner van het Netwerkkleed. Ze werkt al 15 jaar als zelfstandig ondernemer en is in haar werk er op gericht mensen meer uit hun gesprekken te laten halen. Met meer bedoelt ze meer verbinding, meer resultaat en meer plezier. Als gesprekscoach helpt ze bv. mensen vaardiger te worden in dat ene gesprek waar ze tegenop zien. Zoals bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een netwerkgesprek. Zie ook:  www.luciennescholten.nl

Meld je aan voor deze cursus