Verbindt mensen en idee├źn

Non-verbale communicatie

Kolder & Ko
  • maandag 16 april van 13:30 uur tot 16:30
Timpweg 3 in Groningen
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.
www.kolderenko.nl

De aanmeld periode van deze cursus is verlopen. U kunt zich niet meer aanmelden. Met non-verbale communicatie vertel je meer dan je woorden, maar daar ben je je vaak niet van bewust. Het is verreweg het belangrijkste element van een communicatieproces. In deze training word je je bewust van je lichaamstaal via bewegingstheater. Meer informatie: Barbara Vonk 06-21811509 Extra informatie over de cursus Non-verbale Communicatie De cursus bestaat uit 1 dagdeel van drie uur. Het centrale thema is de lichaamstaal. Voordat je al iets zegt vertelt je lichaam al heel veel. De communicatie verbetert als je je daarvan bewust bent. De twee trainers van Stichting Kolder & Ko bieden een programma waarbij je door veel bewegingstheater ervaart welke taal je lichaam spreekt.

  1. Een korte inleiding over Non Verbale communicatie
  2. Bewegingstheater : Grenzen bepalen
  3. Bewegingstheater : Bewust worden van je eigen lichaamstaal
  4. Bewegingstheater: Tableau vivant maken
  5. Evaluatie
De deelnemers krijgen aan het einde van de cursus een certificaat van deelname en een reader met achtergrondinformatie.  

Bij het cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk kun je aan maximaal drie cursussen in het voorjaar en drie cursussen in het najaar deelnemen. Deze beperking geldt niet voor grotere themabijeenkomsten; deze zijn vrij toegankelijk. Voor aanbod in het najaar kun je je aanmelden vanaf 1 juli.

Deze cursus is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.