Verbindt mensen en ideeën

Ondernemen zonder lege handen

10 kuub zand
  • vrijdag 7 juni van 13.00 uur tot 16.00
MJD, Leonard Springerlaan 3 Groningen
27 mei 2019
Voor een ieder die overweegt om een eigen bedrijf op te zetten, of net startende is,  en op dit moment zich vrijwillig inzet in de Stad Groningen, middels vrijwilligerswerk, participatiebaan of middels een buurtinitiatief.
info@10kuubzand.nl

Voor deze cursus zijn er vijf bijeenkomsten gepland in de maand juni. Het dagdeel is nog niet vastgesteld.  Meld je maar gewoon aan.  Zodra er voldoende deelnemers zijn bepalen we middels een datumprikker welk dagdeel een ieder het beste past. Let op: De datum die als startdatum wordt genoemd staat niet vast.

Inhoud cursus:

Tijdens deze cursus gaan we jouw ondersteunen en adviseren over alles wat er bij komt kijken als je een eigen bedrijf wilt opstarten of dit overweegt. Als iemand een goed idee heeft om te ondernemen, kan diegene vaak obstakels ervaren  zoals hoe kom ik aan een logo, wat wordt mijn huisstijl, hoe zet ik mezelf op de markt, hoe kom ik aan klanten?

In deze workshop maakt de deelnemer kennis met verschillende onderdelen van het maatschappelijk ondernemen en worden er handvatten gegeven om een persoonlijke stappenplan te maken. Onderstaande thema’s gaan we tijdens de vijf bijeenkomsten behandelen:

  • thema: doelgroep bepalen en de bedrijfsnaam verzinnen
  • thema: logo en huisstijl
  • thema: visie en missie
  • thema: conceptontwikkeling en afronding
  • thema: hoe verbind ik alles met elkaar

 

 

Trainers: Wij zijn Julian en Marije, beginnende ondernemers met ons bedrijf 10 Kuub Zand. In ons bedrijf helpen we starters en jonge ondernemers zichzelf op de markt te zetten door middel van promotie, grafische vormgeving en conceptontwikkeling. In tegenstelling tot anderen hebben wij niet het doel om groot en commercieel te worden, maar te kijken naar de vraag binnen onze maatschappij en hopelijk een waardevolle bijdrage te leveren.

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk. De deadline was maandag 27 mei.