Verbindt mensen en ideeën

Talent en Werk, Solliciteren met lef!

Kennisplein
  • donderdag 16 mei van 9.30 uur tot 12.30
  • donderdag 23 mei van 9.30 uur tot 12.30
  • donderdag 6 juni van 9.30 uur tot 12.30
  • donderdag 13 juni van 9.30 uur tot 12.30
  • donderdag 20 juni van 9.30 uur tot 12.30
  • donderdag 27 juni van 9.30 uur tot 12.30
  • donderdag 4 juli van 9.30 uur tot 12.30
De Wegwijzer, Ypemaheerd 42 Groningen
6 mei 2019
Vrijwilligers en participatiemedewerkers in de gemeente Groningen.
www.sollicitatiementor.nl

Ben je op zoek naar de volgende stap in je loopbaan? Heb je een vrijwilligers- of participatiebaan, maar zou je die graag omzetten naar een (beter) betaalde baan?

Heb je dezelfde CV eigenlijk al jaren? Weet je dat veel banen via-via gaan, maar heb je geen idee hoe je daar dan toegang tot krijgt? Vind je het vaak lastig om je motivatie goed op papier te krijgen? En als je dan op gesprek komt, wat antwoord je dan precies op de vraag “Waarom moeten we jou hebben?” .

Dan is de training Talent en Werk, Solliciteren met lef! misschien wat voor jou. Met deze en vele andere sollicitatievragen gaan we aan de slag. Ik heb gemerkt in de jaren dat ik als trainer en sollicitatiecoach werk, dat het vaak helpt als je samen met een groep aan een gezamenlijk doel werkt. Samen weet je meer en word je gemotiveerd over hoe iemand anders iets aanpakt. Er is een programma, maar er is ook veel ruimte voor individuele vragen waar jij mij zit.

Naast deze leuke, inspirerende, afwisselende training krijg je ook toegang tot mijn kopje koffie poule. Waardoor de stap om je netwerk uit te breiden en eens te praten met een onbekende kleiner wordt.

Ik heb al ruim twintig jaar van solliciteren mijn vak gemaakt. Ik ben begonnen in de commerciële arbeidsbemiddeling en vanuit daar heb ik de overstap gemaakt naar het reintegratievak. Ik heb in al die jaren ontzettend veel mensen mogen trainen op het gebied  van het solliciteren. Sinds 2013 heb ik mijn eigen trainers- en coachingsbureau de SollicitatieMentor. Ik heb er echt lol aan om te knutselen aan CV’s, waardoor mensen weer blij zijn met hun CV.

Mijn motto is succesvol solliciteren kun je leren!

Ik help jou om het solliciteren weer leuk te maken.

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk. De deadline was maandag 6 mei.