Verbindt mensen en ideeën

Voorlichting Buitengewoonzijn

Stichting Buitengewoonleven
  • dinsdag 8 januari van 19:30 uur tot 21:00
Link050, Oude Ebbingestraat 55, 9712 HC Groningen
Vrijwilligers en participatiemedewerkers van de gemeente Groningen
www.Buitengewoonzijn.nu

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst (open les) kun je kennismaken met de werkwijze en alvast de resultaten proeven! Als je de training 'Buitengewoonzijn' wilt volgen is dit de eerste stap.

Buitengewoonzijn is een non-profit organisatie die trainingen verzorgt. Je kunt je aanmelden om gedurende tien keer samen te komen in een groep. Het leermodel is dat je een activiteit bedenkt en uitvoert wat gaaf zou zijn voor de wereld. Hoe klein of hoe groot, wat waar en met wie bepaal jij zelf. We voeren met elkaar prachtige projecten uit! Daar wordt iedereen blij van en jij werkt tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling!

Jij, Buitengewoonzijn? Jazeker! Doe mee met de training die niet helpt maar wel werkt.... Je gaat jezelf herkennen, om jezelf lachen, valkuilen zien en ontdekkingen doen. Onderwerpen zijn dagelijkse dingen als klagen, hoe samen te werken, je door omstandigheden niet laten stoppen en gaan voor wat je wilt!

Buitengewoonzijn creëert broedplaatsen voor het ontwikkelen van ideeën, ondernemen met lef en een bijdrage zijn aan jezelf en de wereld. Voor meer info, filmpjes, over wat en hoe het werkt zie www.Buitengewoonzijn.NU.

Ingrid Koetzier is de trainer van Buitengewoonzijn.

 

 

Meld je aan voor deze cursus

[recaptcha]