Verbindt mensen en idee├źn

Weerbaarheid voor vrijwilligers: Rots en Water

Kennisplein Vrijwilligerswerk
  • zaterdag 21 april van 12:30 uur tot 16:30
MJD
Deze cursus valt onder het gratis aanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk en is alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen met een participatiebaan in de stad Groningen.

Veel mensen vinden het moeilijk om emoties en gedachten in woorden uit te drukken, terwijl ze vaak krachtiger zijn dan ze laten zien. Rots en Water helpt bij het ontdekken van je kwaliteit en richting: het beheersen, vergroten en richten van je eigen kracht en het met begrip, respect en gevoel leren omgaan met jezelf en met de mensen om je heen. Rots en Water start met fysieke oefeningen. Daarna wordt overgegaan naar sociale en mentale vaardigheden. Beginnend vanuit een sterke, fysieke basis wordt zo de weg ingezet die leidt tot zelfkennis en het inzicht dat mensen op velerlei manier met elkaar verbonden zijn. De training is bedoeld om een aanzet te geven voor meer zelfbewustzijn, zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen.

Bij het cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk kun je aan maximaal drie cursussen in het voorjaar en drie cursussen in het najaar deelnemen. Deze beperking geldt niet voor grotere themabijeenkomsten; deze zijn vrij toegankelijk. Voor aanbod in het najaar kun je je aanmelden vanaf 1 juli.

Deze cursus is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.