Verbindt mensen en ideeën

Cursusaanbod

Ontwikkel jezelf bij vrijwillige inzet!
Ontwikkellink (voorheen Kennisplein) is een digitaal platform waarop  workshops, trainingen, lezingen en e-learningmodules, kosteloos worden aangeboden. Inwoners die vrijwillig actief zijn in de gemeente Groningen, door middel van vrijwilligerswerk, een participatiebaan of buurtinitiatief, kunnen jaarlijks een aantal keren deelnemen aan een training of workshop naar keuze.

De 4 P’s van Ontwikkellink
Het aanbod van Ontwikkellink is afgestemd op de vraag van de deelnemers, waardoor er voor iedereen een interessante training of lezing te volgen is. Ontwikkellink richt zich op vier onderdelen: Participatie, Persoonlijk, Professioneel en Praktisch. Mocht er toch nog iets in het aanbod ontbreken, dan horen wij dit graag.

Waarom is deelname aan Ontwikkellink kosteloos?
De gemeente Groningen is trots op de inzet van haar vele vrijwilligers. Zij draagt daarom graag bij aan de ontwikkeling van deze betrokken en actieve inwoners door ze de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van het cursus- en trainingsaanbod van Ontwikkellink.

Hoe meld je je aan?
Op de site van www.link050.nl, bij het onderdeel Ontwikkellink, vind je het gevarieerde aanbod en kun je je aanmelden. Deelname aan e-learningmodules is in de meeste gevallen onbeperkt en bij het overige aanbod geldt het principe ‘vol is vol’. Als een training vol is kan je er voor kiezen op de wachtlijst geplaatst te worden.  In het geval dat iemand zich als nog afmeldt voor een training krijg je via email hier bericht van. Kies zorgvuldig uit het aanbod en meld u alleen aan als u ook echt kunt komen. Zo houden we het aanbod voor een ieder toegankelijk en gratis. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen dan dien je je voortijdig af te melden via de site. Op deze manier kunnen deelnemers die op de wachtlijst staan een kans krijgen om alsnog mee te doen aan de betreffende training of workshop.

Een training of workshop op maat aanvragen!
Ontwikkellink biedt Vrijwilligersorganisaties of georganiseerde buurtinitiatieven de mogelijkheid om een training of workshop op maat aan te vragen. Mocht je hier interesse in hebben mail je verzoek dan naar ontwikkellink@link050.nl

Geef je een professionele training, lezing of workshop?
Ontwikkellink is altijd op zoek naar interessant aanbod van trainingen, workshops  of lezingen. Ben je een (maatschappelijk) ondernemer, een vrijwilligersorganisatie, een buurtinitiatief of een professionele trainer en heb je een passend aanbod te bieden ? Mail dan naar aanbodontwikkellink@link050.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. Ook organisaties die zelf (interne) trainingen organiseren en dit open willen stellen voor andere deelnemers kunnen dit aanbieden via ons platform.

Graag tot ziens:
Namens het Ontwikkellink team wensen wij u mooie en interessante trainingen en/of workshops toe. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen ontwikkellink@link050.nl of langskomen bij Link050, Herestraat 100, Groningen.

 Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.