Verbindt mensen en ideeën

Cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk van start

In de stad Groningen zijn veel inwoners actief als vrijwilliger. Iets waar we met zijn allen trots op kunnen zijn. Ben jij één van die actieve Stadjers? Dan kun je dit jaar je kennis en ervaring vergroten door deel te nemen aan het cursusaanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk.

Gevarieerd en gratis aanbod

Kennisplein Vrijwilligerswerk brengt een breed en gevarieerd aanbod van maar liefst 35 verschillende workshops, themabijeenkomsten en trainingen. Dankzij financiering door de gemeente Groningen is het cursusaanbod voor vrijwilligers uit de stad gratis. Hiermee laat de gemeente zien dat zij de inzet van vrijwilligers ondersteunt en waardeert.

Interesse? Kijk, kies en meld je aan via de website!

Op de website van Link 050 staat het complete aanbod waaruit je kunt kiezen. Via de website kun je je voor maximaal vier cursussen of bijeenkomsten aanmelden. Voor het aanbod in het najaar kun je je na 1 juli opgeven.
Naast het digitale overzicht is er een cursusboekje, dat voor je klaarligt bij elke Stip of WIJ locatie, de bibliotheek en Link 050, Oude Ebbingestraat 55.
Meld je tijdig aan via kennispleinvrijwilligerswerk.nl zodat je verzekerd bent van deelname.

Enkele spelregels

Om zoveel mogelijk vrijwilligers deel te kunnen laten nemen aan het cursusaanbod, gelden er wel enkele ‘spelregels’ voor deelname aan Kennisplein Vrijwilligerswerk.


Kennisplein Vrijwilligerswerk is een samenwerkingsverband van Alfa-college, Noorderpoort, Humanitas, Kolder & Ko, Zorgbelang Groningen, MEE Groningen, de Kindertelefoon en wordt gecoördineerd door MJD.

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

De locatie van link050 is in verband met de Corona maatregelen alleen op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon (maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).