Verbindt mensen en ideeën

Een diploma voor Vrouwkracht Catering

Afgelopen woensdag 31 oktober hebben de vrouwen van Vrouwkracht Vinkhuizen hun hygiëne HACCP-diploma ontvangen. Vrouwkracht is een cateringbedrijf  van vrouwen uit verschillende culturen. Wat hen bindt is dat ze een passie voor koken hebben en dat ook ontzettend goed kunnen. Het bedrijf zit sinds een jaar in Backbone, een oude school in Vinkhuizen.

.

Het bijzondere is dat de vrouwen  zelf met het idee kwamen om een  cursus over hygiëneregels  te volgen. Ze vonden ook zelf iemand die bevoegd was die cursus te geven. De financiering liep -tot hun eigen verbazing- heel gemakkelijk via Kennisplein van link 050 en woensdag werd in het bijzijn van Wij, vrouwencentrum Jasmijn en  wethouder Gijsbertsen de certificaten uitgereikt. “Ik had alle vragen goed” vertelde een blije en trotse dame. Zij is cum laude afgestudeerd en dat is zeker iets om trots op te zijn.

Tekst: Jeanet

 

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

link-050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.