Verbindt mensen en ideeën

Movisie: Introductie intercultureel vakmanschap voor sociaal professionals (KIS)

Over de Movisie: Introductie intercultureel vakmanschap voor sociaal professionals (KIS)

Na deze online training heb je de basis van cultureel vakmanschap onder de knie. Je onderzoekt je eigen diversiteit en hoe jouw achtergrond invloed heeft op het werk dat je doet. Ook heb je gesprekken geoefend in een aantal concrete situaties. De training duurt 60 minuten.

Extra informatie

Na het volgen van deze online training ontvang je een certificaat. Maatschappelijk Werkers, Sociaal Agogen, GGZ-Agogen, Cliëntondersteuners, Mantelzorgmakelaars en Aandachtsfunctionarissen ontvangen 3 punten via Registerplein (zelf registreren in PE-Online, ID nummer: 338523) als de training is afgerond voor 14-1-2022.

Over de trainer

Movisie is hét landelijk kennisinstituut voor een samenhangende aanpak van sociale vraagstukken. Samen met de praktijk ontwikkelen we kennis over wat echt goed werkt en passen we die kennis toe. De unieke rol van Movisie is het versnellen van leerprocessen. We zijn alleen tevreden als we een duurzame positieve verandering voor mensen in een kwetsbare positie realiseren. Een van hun thema’s is vrijwilliger inzet.

Deze cursus wordt op een andere website aangeboden. Je hoeft je niet in te schrijven en er zijn ook geen maximaal aantal deelnemers.

Naar de cursus