Verbindt mensen en ideeën

Een Workshop Buitengewoonzijn

Vanwege het 1-jarig bestaan van Ontwikkellink laten we een filmpje zien van een complete interactieve trainingssessie van de cursus Buitengewoonzijn. Het duurt ruim een half uur maar dan gebeurt er ook echt iets. Je bedenkt  een activiteit die gaaf zou zijn voor de wereld en voert hem daarna uit. Tegelijkertijd werk je aan je persoonlijke ontwikkeling doordat je langs diverse onderwerpen komt die jou ondersteunen! Plannen, uitproberen, blokkades tegen komen en achter je laten, matchen en …  pitchen. Het hoeft niet iets heel groots te zijn(kan wel!)  De film geeft ook een paar voorbeelden van geslaagde initiatieven.

Buitengewoonzijn biedt ook nog een bonus, namelijk het buitengewone vragen spel dat je hier kan downloaden. Laat kaartjes rondslingeren op de wc, in de auto, op een feestje of op de eettafel. Kijk wat er ontstaat! Veel kijk- en spelplezier  Voor meer Info zie www.buitengewoonzijn.NU

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.