Verbindt mensen en ideeën

Fix

FIX-Groningen is er voor jongeren tussen 12 en 27 jaar die maatschappelijk betrokken (willen) zijn. Er zijn in de stad veel manieren waarop je dit kan doen. Je kan bijvoorbeeld eens meehelpen tijdens een (sport) evenement, op festivals werken of vrijwilligerswerk doen in de vorm van een kinderoppas of shop-maatje. Ook als je nog niet zo goed weet wat je wil en kan doen voor een ander, kan je terecht bij FIX voor advies en hulp bij het vinden van de juiste activiteit voor jou.

Vrijwilligersorganisaties kunnen bij Fix terecht om hun oproep te plaatsen en voor advies en inspiratie hoe je jongeren kunt betrekken.

Hoe kan ik meedoen?

FIX biedt verschillende opdrachten waar jij je talenten voor in kan zetten. Wil je meer informatie? Of weet je niet wat bij je past? Stuur ons een appje (06-17042751) en dan maken we een afspraak met jou. In een gezellig gesprek met thee en (veel) koekjes helpen we jou met het vinden van een opdracht die jij leuk vindt.

Alvast beginnen? Download de Whapp.

Inloopspreekuren 

Op verschillende manieren kan jij de klus vinden die bij jou past. Download de Whapp, stuur ons een bericht via Facebook of instagram. Heb je liever persoonlijk contact? Dan kan dat ook. Twee keer in de week organiseren we inloopspreekuren, waarbij je met jongeren in gesprek kan gaan over wat jij wilt. De inloopspreekuren vinden plaats op de volgende momenten:

  • Elke maandag tussen 15:00 en 18:00 uur bij het FIXpand (Oude Ebbingestraat 59) 
  • Elke woensdag tussen 15:00 uur en 17:00 uur bij Jimmy’s (Herestraat 100) 

Mocht het niet lukken om tijdens een spreekuur te komen? Dan kan je ook altijd een afspraak maken.

Ik wil me aansluiten bij het FIX-Team

Lijkt het je gaaf om actief te zijn voor FIX? Uiteraard is het ook mogelijk om je aan te sluiten bij ons FIX Team. Schrijf leuke artikelen voor onze website, Benader bedrijven waar je Healthcoins kan verzilveren. Of vlog over jou ervaringen met vrijwilligerswerk. Hier kan je vinden wat wij te bieden hebben. Stuur ons een appje en wij zorgen ervoor dat je mee kan doen.

FIX is een samenwerking tussen Healthcoin, Jimmy’s, WehelpenLink050. 

FIX is een project in het kader van de maatschappelijke  diensttijd voor jongeren. Bij de maatschappelijke diensttijd doen jongeren iets voor een ander en leveren zo een bijdrage aan de samenleving. Uiteindelijk leren ze nieuwe vaardigheden en ontwikkelen ze hun talenten. Lees hier alles over de Maatschappelijke diensttijd Kom langs bij link 050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij Link 050.

Oude Ebbingestraat 55, 9712 HC Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Open maandag 13.00 – 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur.