Verbindt mensen en ideeën

FIX

FIX-Groningen is er voor jongeren tussen 12 en 27 jaar die maatschappelijk betrokken (willen) zijn. Er zijn in de stad veel manieren waarop je dit kan doen. Je kan bijvoorbeeld eens meehelpen tijdens een (sport) evenement, op festivals werken of vrijwilligerswerk doen in de vorm van een kinderoppas of shop-maatje. Ook als je nog niet zo goed weet wat je wil en kan doen voor een ander, kan je terecht bij FIX voor advies en hulp bij het vinden van de juiste activiteit voor jou.

Vrijwilligersorganisaties kunnen bij FIX terecht om hun oproep te plaatsen en voor advies en inspiratie hoe je jongeren kunt betrekken.

Hoe kan ik meedoen?
FIX biedt verschillende opdrachten waar jij je talenten voor in kan zetten. Wil je meer informatie? Of weet je niet wat bij je past? Stuur ons een appje (06-17042751) en dan maken we een afspraak met jou. In een gezellig gesprek met thee en (veel) koekjes helpen we jou met het vinden van een opdracht die jij leuk vindt.

Alvast beginnen? Download de Whapp.

Inloopspreekuren
Op verschillende manieren kan jij de klus vinden die bij jou past. Download de Whapp, stuur ons een bericht via Facebook of instagram. Heb je liever persoonlijk contact? Dan kan dat ook.

In verband met de corona maatregelen hebben wij op dit moment geen inloop spreekuren. Je kan wel een afspraak maken via hallo@fix-groningen.nl.

Ik wil me aansluiten bij het FIX-Team
Lijkt het je gaaf om actief te zijn voor FIX? Uiteraard is het ook mogelijk om je aan te sluiten bij ons FIX Team. Schrijf leuke artikelen voor onze website, Benader bedrijven waar je Healthcoins kan verzilveren. Of vlog over jou ervaringen met vrijwilligerswerk. Hier kan je vinden wat wij te bieden hebben. Stuur ons een appje en wij zorgen ervoor dat je mee kan doen.

FIX is een samenwerking tussen Healthcoin, Jimmy’s, Wehelpen, link050. 

FIX is een project in het kader van de maatschappelijke  diensttijd voor jongeren. Bij de maatschappelijke diensttijd doen jongeren iets voor een ander en leveren zo een bijdrage aan de samenleving. Uiteindelijk leren ze nieuwe vaardigheden en ontwikkelen ze hun talenten. Lees hier alles over de Maatschappelijke diensttijd Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.