Verbindt mensen en ideeën

De Goed Ontmoet Award

Welk bedrijf krijgt jouw stem?

Nog even en de winnaar van de Goed Ontmoet Award 2017 is bekend. Op 27 juni tijdens Goed Geregeld Groningen, om precies te zijn. Tot afgelopen 28 mei kon je aangeven wie volgens jou de meest maatschappelijk betrokken ondernemer van de gemeente Groningen is. Inmiddels heeft de vakjury, onder leiding van Betty de Boer, uit alle inzendingen er drie genomineerd: Bos & Bos Catering, De Verbinding en Van Hulley. En dus mag je vanaf nu tot uiterlijk 23 juni 2017 je stem uitbrengen op jouw favoriet. Doen!

De drie genomineerden

Om je een beetje op weg te helpen stellen we de drie bedrijven even kort aan je voor. Dan weet je  meteen waarom ze zijn genomineerd.

Bos & Bos Catering

Bos & Bos Catering heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een voorname speler op het gebied van partycatering in Noord-Nederland. Het bedrijf heeft het werk bieden aan mensen met een beperking geïntegreerd in hun bedrijfsvoering. Er is zelfs een jobcoach aangesteld. Dit strekt tot voorbeeld, stelt de jury.

De Verbinding

De Verbinding is een constructiebedrijf in hout en aluminium. Het bijzondere is dat de medewerkers bijna allemaal doof zijn. Door het bieden van maatschappelijke kansen aan dove mensen maakt De Verbinding volgens de jury de bedrijfsnaam helemaal waar.

Van Hulley

Het Groningse naaiatelier Van Hulley verandert oude overhemden in persoonlijke boxershorts. Het werk wordt grotendeels gedaan door allochtone vrouwen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Door ze op te nemen in het arbeidsproces leren ze de taal en kunnen ze gemakkelijker integreren in de Nederlandse samenleving. En daarmee verdient ook dit prachtige bedrijf een nominatie.

Stemmen

Al een idee wie jouw stem krijgt? Nog niet? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje. De genomineerden vertellen hierin zelf over het maatschappelijke karakter van hun onderneming. En na het kijken breng dan hier je stem uit!

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

De locatie van link050 is in verband met de Corona maatregelen alleen op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon (maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).