Verbindt mensen en ideeën

Kennis

Er is veel kennis en ervaring onder Stadjers en organisaties aanwezig. Maar kennis heeft pas betekenis en nut als je het met anderen deelt. En dat gebeurt volop bij Link 050.
We bundelen bestaande diensten en projecten, zodat we kennis rond vrijwilligerswerk en bewonersinitiatieven met elkaar kunnen delen.

Jouw kennis ook delen?

Het aanbod op deze pagina is niet compleet. Wil je jouw eigen kennis delen met andere Stadjers en organisaties? Bijvoorbeeld via een cursus of een themabijeenkomst? Neem dan contact met ons op via de mail (info@link050.nl) of kom langs. Naar onze contactgegevens.

Kennisbank vrijwilligerswerk

Of je nu vrijwilliger bent, overweegt om vrijwilligerswerk te gaan doen of jouw organisatie werkt met vrijwilligers: je kunt op zoek zijn naar informatie, tips of regels rond vrijwilligerswerk. Die kun je vinden in de kennisbank vrijwilligerswerk.

Cursusaanbod

Vrijwilligers of mantelzorgers kunnen meedoen aan cursussen en themabijeenkomsten om hun kennis te vergroten of nieuwe vaardigheden te leren. Onder de naam Kennisplein Vrijwilligerswerk brengt een groep Groningse organisaties jaarlijks nieuw cursusaanbod uit, dat varieert van websites bouwen tot fondsen werven of gesprekstechnieken.
Het aanbod is voor deelnemers uit de stad gratis, dankzij een financiële bijdrage van de gemeente Groningen.
Maart 2016 verschijnt het nieuwe aanbod, waar je je via deze website voor kunt aanmelden.

Informatie en advies

Heb je vragen rond vrijwilligerswerk of bewonersinitiatieven? Elke doordeweekse dag kun je terecht bij Link 050. Onze medewerkers zoeken informatie voor je op en verwijzen zo nodig door naar andere personen of organisaties. Is een vraag niet gelijk te beantwoorden of is een uitgebreider advies nodig, dan maken we een vervolgafspraak.  Naar onze contactgegevens.Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.