28 sept: Let’s date voor verenigingen en vrijwilligersorganisaties

In Groningen werken veel verenigingen en organisaties met vrijwilligers. Voor de een loopt dit op rolletjes, terwijl het voor de ander een flinke uitdaging kan zijn. We nodigen je uit om met een aantal verenigingen en organisaties uit jouw regio de successen en eventuele zorgen te delen. We kunnen vast heel veel van elkaar leren!

Wat doe je om je huidige vrijwilligers te behouden? Hoe zorg je dat vrijwilligers bijgeschoold worden? Hoe kom je aan nieuwe vrijwilligers? Dit zijn zomaar wat vragen die aan jou gesteld kunnen worden door één van de dates die op donderdag 28 september bij jou aan tafel plaatsnemen. Wil jij nieuwe ideeën, energie en contacten opdoen? Wees dan welkom bij deze avond in Niebert.
Locatie: Sportpark de Wieken, Iwemalaan 8, Niebert
Wanneer: donderdag 28 september (19:00 – 22:00 uur)
Aanmelden: Zowel een bestuurslid en vrijwilliger van jouw vereniging of stichting zijn van harte welkom. Aanmelden kan door hier op de link te klikken.

Programma
19.00 Ontvangst
19.15 Laat je inspireren door succesverhalen
19.45 Start speed-dates
20.30 Creatieve samenvatting, borrel en nazit

Let’s date wordt georganiseerd door Vrijwilligers Centraal
In dorpen, buurten en bij sport- en culturele verenigingen draaien activiteiten vaak op vrijwilligers. Veel verenigingen ervaren dat het steeds lastiger is actieve vrijwilligers te vinden om de boel draaiende te houden. Provincie Groningen, Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM en KultuurLoket hebben de handen daarom ineen geslagen om al deze verenigingen te versterken en ondersteunen.