Verbindt mensen en idee├źn

Aan de slag met Instagram Stories

Cursusdata
di. 17 december 2019 09.30 tot 10.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 2 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig

Over de Workshop

Steeds vaker zie je ze voorbijkomen: Instagram Stories. Met deze functie op Instagram kun je verhalen vertellen op basis van foto's en video's. Het mooie is: na 24 uur verdwijnt de story automatisch van je tijdlijn. Een soort van logboek, dus. En een leuke manier om anderen op de hoogte te houden van jouw leven. Of om ze een kijkje achter de schermen te geven. Maar hoe maak je Instagram Stories? En hoe zorg je ervoor dat mensen die bekijken, er op reageren en ze met anderen delen? In deze workshop gaan we daarmee aan de slag. Zodat jij straks ook een Story kunt maken! Meenemen naar de training: laptop, smartphone (optioneel).

Extra informatie

Uit social media valt zoveel te halen. Zeker uit Instagram Stories. In deze workshop wil ik deelnemers laten zien hoe zij met Stories op een mooie, eenvoudige manier gratis pr kunnen krijgen. Door dit online logboek op de juiste manier in te zetten, kun je volgers namelijk een goed beeld geven van wat je doet, wat je bezighoudt en wat jouw interesses en motivaties zijn.

Over de trainer

Deze workshop wordt verzorgd door Lottie Herfkens. Enthousiast, sociaal en met een hands-on-mentaliteit: allemaal omschrijvingen die op mij van toepassing zijn. Werkervaring heb ik opgedaan bij verschillende organisaties, waaronder het Groninger Museum, Alzheimer Nederland, VU Amsterdam en War Child. Met ruim twaalf jaar ervaring op het gebied van social media weet ik als geen ander hoe je deze kanalen kunt gebruiken en wat de meerwaarde daarvan is. Ik laat je zien dat social media niet zinloos zijn, maar juist heel mooie middelen om op een laagdrempelige, snelle manier met anderen te communiceren.

Website http://www.videoprofs.nl
Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.