Verbindt mensen en idee├źn

Anders Kijken door Collages

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
vr. 8 mei 2020 09.30 tot 11.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Vanwege het corona Virus gaat deze workshop niet door. Diegenen die zich hebben aangemeld zullen opnieuw benaderd worden, zodra bekend is wanneer de workshop weer gegeven kan worden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Zit je iets dwars? Wil je het anders? Weet je even niet hoe je verder komt? Dan is deze collageworkshop net iets voor jou! In deze workshop ga je aan de slag met schaar, afbeeldingen en lijm en maak je een collage. Gezellig met elkaar aan tafel ‘knippen en plakken’ onder het genot van een kopje thee of koffie. Even het verstand op nul, afbeeldingen zoeken en intuïtief plakken. Iedereen kan het, het gaat er namelijk niet om een kunstwerk te maken. Door eens op een hele andere manier bezig te zijn doorbreek je je vaste patroon en kun je op een andere manier naar dingen kijken. Laat je verrassen door jouw collage!

Extra informatie

Bij MJD is er voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

Over de trainer

Magriet van der Werff: In vervolg op mijn rechtenstudie vervulde ik jarenlang staf- en adviesfuncties bij diverse maatschappelijke organisaties tot het leven mijn onaangenaam verraste en ik besloot het roer om te gooien. Ik pakte mijn koffers en reisde door onder andere Azië en Iran, heb vervolgens de opleiding tot transformationeel coach gedaan en mijn eigen praktijk gestart. Het is mijn overtuiging en ervaring dat de oplossing voor datgene waar je mee worstelt heel dichtbij is, deze zit namelijk in jezelf. Dat klinkt heel simpel maar het is lastig om er zelf bij te komen. Ik faciliteer het proces waarin je meer zicht krijgt op jouw oplossing. Collages zijn een uitstekend hulpmiddel bij het verkrijgen van inzicht. Website https://magrietvanderwerff.nl

Website http://magrietvanderwerff.nl
Nieuw! Ontwikkellink biedt online aanbod aan. Vanwege het corona virus gaan de cursussen en workshops op locatie niet door. Maar wel online? Hou de website de komende weken in de gaten voor meer online aanbod.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.