Verbindt mensen en idee├źn

Anders kijken door collages

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
vr. 6 september 2019 09.30 tot 11.30
Locatie MJD, Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Workshop

Zit je iets dwars? Wil je het anders? Weet je even niet hoe je verder komt? Dan is deze collageworkshop net iets voor jou!

In deze workshop ga je aan de slag met schaar, afbeeldingen en lijm en maak je een collage. Gezellig met elkaar aan tafel ‘knippen en plakken’ onder het genot van een kopje thee of koffie. Even het verstand op nul, afbeeldingen zoeken en intuïtief plakken. Iedereen kan het, het gaat er namelijk niet om een kunstwerk te maken. Door eens op een hele andere manier bezig te zijn doorbreek je je vaste patroon en kun je op een andere manier naar dingen kijken. Laat je verrassen door jouw collage!

Over de trainer

Magriet van der Werff: In vervolg op mijn rechtenstudie vervulde ik jarenlang staf- en adviesfuncties bij diverse maatschappelijke organisaties tot het leven mijn onaangenaam verraste en ik besloot het roer om te gooien. Ik pakte mijn koffers en reisde door onder andere Azië en Iran, waar ik geïnspireerd raakte door de gastvrijheid en onderlinge verbondenheid tussen mensen.

Ik heb vervolgens de opleiding tot transformationeel coach gedaan en mijn eigen praktijk gestart.

Enkele jaren later dwong ziekte mij tot maandenlange rust. Bladerend en knippend in tijdschriften ontstonden voor het eerst collages en enige tijd later zelfs een eerste expositie in een museum. Collages blijken in de praktijk een uitstekend hulpmiddel bij het verkrijgen van inzicht.

Mijn drive is om ‘de ander te helpen zichzelf te helpen’.

Het is mijn overtuiging en ervaring dat de oplossing voor datgene waar je mee worstelt heel dichtbij is, deze zit namelijk in jezelf. Dat klinkt heel simpel maar het is heel er lastig om er zelf bij te komen. Net zoals het onmogelijk is om jezelf aan je haren uit het moeras te trekken. Ik faciliteer het proces waarin je meer zicht krijgt op jouw oplossing.

Website http://magrietvanderwerff.nl
Nieuw! Ontwikkellink biedt online aanbod aan. Vanwege het corona virus gaan de cursussen en workshops op locatie niet door. Maar wel online! Hou de website de komende weken in de gaten voor meer online aanbod.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.