Verbindt mensen en idee├źn

Beeldkracht

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
do. 28 januari 2021
19.30 tot 21.30
do. 4 februari 2021
19.30 tot 21.30
do. 18 februari 2021
19.30 tot 21.30
do. 25 februari 2021
19.30 tot 21.30
do. 4 maart 2021
19.30 tot 21.30
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen, Zaal de Zwaan (tot 25 personen)
Type Cursus
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Wist je dat 75% van onze hersenen zich bezig houdt met visuele prikkels? Mensen zijn van nature beelddenkers. Als je daar meer bewust van wordt kun je dat inzetten als kracht. In de cursus leer je diverse manieren om jezelf visueel uit te drukken. Je leert onder andere funktioneel tekenen (visual note taking). Tekenen is een taal die iederéén vlot kan leren. Aan het einde van de cursus heb jij je eigen symbolen boekje en kun je met plaatjes een verhaal tekenen. Bijvoorbeeld: En verslag van vergadering, of hoe je taart moet bakken, uitleg van een idee of gewoon omdat het leuk is! Ook gaan we onze innerlijke verbeelding verkennen, een Moodboard maken en samen kijken naar wat kunst ons kan vertellen. Je zult merken dat je met beelden beter uit kunt leggen wat je bedoelt en dat je mensen met tekeningetjes raakt. Door te zien in meetings waar we het over hebben schept visueel werken verbinding en betrokkenheid. De vaardigheden die je leert kun je op talloze manieren zowel in persoonlijke als vrijwilligers setting gebruiken. Kom ontdekken hoe beelden jouw leven gaan verrijken! Je zult verrast zijn.

Extra informatie

Ontwikkellink houdt rekening met de RIVM regels. We kiezen bewust voor kleine groepen. Mocht het echter door Corona niet mogelijk zijn om deze cursus bij de MJD locatie aan te bieden, dan zal de cursus verzet worden na een (nog te bepalen) later moment.

Bij MJD kun je gratis parkeren (even aanbellen bij de slagboom) 

Over de trainer

Door haar achtergrond betreft studie psychologie, kunstacademie, haptonomie en diverse trainingen over innovatie en ondernemen, heeft Marjolein een fundament gecreëerd waarmee ze anderen betrekt in haar passie voor de authentiek creërende eigenschap van mensen. Door coaching en training met kennis, hart en ziel, laat ze mensen zichzelf verassen met veel nieuwe ideeën en wegen om deze vorm te geven. www.creativityatwork.nl

Website http://www.creativityatwork.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.