Verbindt mensen en idee├źn

Beeldkracht

Cursusdata
vr. 7 februari 2020
10.00 tot 12.30
vr. 14 februari 2020
10.00 tot 12.30
vr. 28 februari 2020
10.00 tot 12.30
vr. 6 maart 2020
10.00 tot 12.30
vr. 13 maart 2020
10.00 tot 12.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 6 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig

Over de Cursus

Wist je dat 75% van onze hersenen zich bezig houdt met visuele prikkels? Mensen zijn van nature beelddenkers. Als je je daar meer van bewust wordt kun je dat inzetten als kracht. In de cursus leer je diverse manieren om jezelf visueel uit te drukken.

Extra informatie

Je leert onder andere funktioneel tekenen (visual note taking). Tekenen is een taal die iederéén vlot kan leren. Aan het einde van de cursus heb jij je eigen symbolen boekje en kun je met plaatjes een verhaal tekenen. Bijvoorbeeld een verslag van een vergadering, of hoe je taart moet bakken, uitleg van een idee of gewoon omdat het leuk is! Ook gaan we onze innerlijke verbeelding verkennen, een eigen werkstuk/moodboard maken en samen kijken naar wat kunst ons kan vertellen. Je zult merken dat je met beelden beter uit kunt leggen wat je bedoelt en dat je mensen met tekeningetjes raakt. Door te zien waar we het over hebben schept visueel werken verbinding en betrokkenheid. De vaardigheden die je leert kun je op talloze manieren zowel in persoonlijke als professionele setting gebruiken. Kom je ontdekken hoe beelden jouw leven gaan verrijken? Je zult verrast zijn.

Over de trainer

Door haar achtergrond betreft studie psychologie, kunstacademie, haptonomie en diverse trainingen over innovatie en ondernemen, heeft Marjolein een fundament gecreëerd waarmee ze anderen betrekt in haar passie voor de authentiek creërende eigenschap van mensen. Door coaching en training met kennis, hart en ziel, laat ze mensen zichzelf verrassen met veel nieuwe ideeën en wegen om deze vorm te geven.

Website http://www.creativityatwork.nl
Deze cursus kost normaliter €125,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.