Verbindt mensen en idee├źn

Bestuurswerk is teamwerk!

Cursusdata
vr. 16 december 2022 09.30 tot 16.00
Locatie Locatie informatie volgt nog
Type & beschikbaarheid Cursus - 10 plekken beschikbaar
Voor wie? Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Deze cursus is speciaal voor vrijwillige bestuursleden die graag willen leren hoe ze de kracht van het team kunnen gaan benutten. Wat maakt een groep mensen een team, hoe leer je goed samenwerken in een team en wat kun jij daar als bestuurslid (in welke rol dan ook) in doen? Zo maar een paar vragen die centraal staan in deze cursus. Tijdens deze cursus neem ik je mee in in jouw eigen bestuurspraktijk en het is de bedoeling dat je na deze cursus met praktische handvatten over samenwerken en resultaten halen de deur weer uitloopt. We gaan het hebben over het teamwiel voor geïnspireerd samenwerken en over 'dingen' in de de boven- en de onderstroom binnen teams die maken dat het teamwiel heel soepel draait of juist helemaal niet! Het gaat over vertrouwen, uitdaging, verbinding, energie, ontwikkeling en helderheid. Kortom, het gaat over mensen. 

Extra informatie

Deze cursus is geschikt voor (nieuwe) bestuursleden en bestuursleden die meer verdieping willen. 

Over de trainer

Lisette Ellens is transformationeel coach en trainer én ze heeft haar eigen bedrijf hierin 'L.I.E.S. Coaching & Training' (zie ook www.liescoachingentraining.nl). Lisette coacht mensen in en buiten organisaties, werkt als coach met teams en ze traint groepen over verschillende onderwerpen zoals jobcoaching, leidinggeven, communicatie en gedrag. Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap zijn belangrijke pijlers. Lisette haar missie is echt en puur durven zijn. Doen wat je voelt en voelen wat je doet.

Website https://www.liescoachingentraining.nl/
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €85,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.