Verbindt mensen en ideeën

Betekenisvol leven

Cursusdata
wo. 1 december 2021
10.00 tot 12.30
wo. 8 december 2021
10.00 tot 12.30
wo. 15 december 2021
10.00 tot 12.30
Locatie Edanz, Oldenbarneveltlaan 6, Groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 1 plek beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Wat bepaalt voor jou de betekenis van je leven? Wat maakt het waardevol? Wat is belangrijk voor je? Vaak zijn we niet zo bewust met deze vragen bezig. Het lijkt alsof we pas aan toe komen als er grote gebeurtenissen zijn, zoals ziekte, een verandering van baan of overlijden. Maar zingeving is net zo belangrijk als ademhalen. Het geeft kleur aan het leven, inspireert en vitaliseert. Het speelt een rol bij allerlei keuzes die we maken, hoe we ons voelen over onszelf, relaties, In deze cursus leer je o.a. zingevingsvragen herkennen en maak je kennis met de belangrijkste thema’s rondom zingeving. We werken met verschillende soorten meditaties en energetische oefeningen om te ervaren wat zin en betekenis voor jou betekenen. Ook doen we zachte lichaamsgerichte oefeningen voor ontspanning, zelfzorg en aarding. De cursus geeft een boost aan je kwaliteit van leven.

Extra informatie

De cursus vind plaats aan de van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen en gaat door bij een minimum van zes deelnemers

Over de trainer

Nynke van der Hoek, andragoog, trainer en energetisch begeleider. Sinds 1998 begeleid ik sociale professionals, ervaringsdeskundigen en mensen in herstelprocessen bij het vinden een nieuwe balans. De ontwikkeling van veerkracht staat hierbij centraal. Ik werk graag met subtiele en vertragende werkvormen zoals meditatie, energetisch werk en zachte lichaamsgerichte oefeningen. Ik begeleid je graag in een andere manier van kijken naar jezelf.

Website http://www.energetischebegeleiding.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €85,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.