ChatGPT workshop

ChatGPT workshop
Cursusdata
ma. 9 oktober 2023 15.00 tot 18.00
Locatie Wijkcentrum bij van houten, oliemuldersweg 47 Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 10 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Chat GPT: je hebt er vast wel over gehoord. Ergens zul je waarschijnlijk een idee hebben van wat het is: een AI-gestuurd programma. Maar wat is het nu echt? Tijdens deze workshop leer je wat ChatGPT is, wat het kan en hoe je het gebruikt. De onderdelen van de workshop zijn:- Introductie over AI en ChatGPT en hoe het je helpt in je (dagelijkse) werkzaamheden- Uitleg over gebruik en het maken van een account (gratis en/of betaald)- Oefenen met ChatGPT- Inzicht in tools (zoals bijvoorbeeld het koppelen van CV en vacature voor het maken van een sollicitatiebrief)- voordelen en valkuilen en de functionaliteiten die eraan gaan komen in de toekomst.

Extra informatie

Vanwege grote vraag bieden we deze workshop nog een keer aan via Ontwikkellink. Bij afronding van de workshop ontvang je een digitaal bewijs van deelname.

Over de trainer

De workshop wordt gegeven door Douwe Hardenberg - docent bij het Alfa-College, trainer en partner van AICG (AI Cosultancy Group). Douwe is van mening dat AI/ChatGPT je werkzaamheden kunnen vereenvoudigen als je de juiste kennis hebt en weet hoe ermee te werken. En dat brengt hij graag over. Douwe heeft oog voor een ieders startniveau en interesse!