Verbindt mensen en idee├źn

Chineng Qigong

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
vr. 17 april 2020
10.00 tot 12.30
vr. 1 mei 2020
10.00 tot 12.30
Locatie the yoga tree - biotoop kerklaan 30 / vleugel D
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Vanwege het corona Virus gaat deze workshop niet door. Diegenen die zich hebben aangemeld zullen opnieuw benaderd worden, zodra bekend is wanneer de workshop weer gegeven kan worden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Chineng Qigong is een Chinese bewegingsleer die wereldwijd geliefd is vanwege het krachtige effect op de gezondheid. De eenvoudige en sierlijke oefeningen stimuleren de levensenergie. Met rust in je hoofd kun je de regie nemen over je leven; fysiek, emotioneel en mentaal. Naast de theorie gaan we vooral met ons lichaam en onze geest aan de slag. Je leert een aantal eenvoudige basisoefeningen die je thuis gemakkelijk in de praktijk kunt brengen.

Extra informatie

Op het terrein van de Biotoop zie je aan je linkerhand een lang grijs gebouw. Je volgt dit gebouw tot bijna helemaal achteraan. Je passeert een fietsenhokje en ziet dan verderop de ingang van The Yoga Tree, onder de buitenlamp, bij de twee houten trap.

Kom je met de fiets? Dan graag goed in het fietsenrek zetten i.v.m. passerend verkeer. De auto mag je parkeren aan de overzijde van de Biotoop, achter het tankstation.

 

Over de trainer

Mijn naam is Fafany Koopmans. Tijdens een intense gezondheidsuitdaging kwam ik in aanraking met Chineng Qigong. Vanaf het eerste moment voelde ik dat deze bewegingsleer precies hetgeen was wat mijn lichaam en geest nodig had. De meditatieve oefeningen maakten mij weer heel. Al gauw wist ik dat ik dit gevoel wilde delen en startte ik met de opleiding tot docent Chineng Qigong. Tijdens mijn lessen maken de leerlingen weer contact met hun lichaam, komen ze in een diepe ontspanning en kan de energie opnieuw vrij stromen door het lichaam.

Nieuw! Ontwikkellink biedt online aanbod aan. Vanwege het corona virus gaan de cursussen en workshops op locatie niet door. Maar wel online? Hou de website de komende weken in de gaten voor meer online aanbod.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.