Verbindt mensen en idee├źn

Chineng Qigong

Cursusdata
vr. 17 april 2020
10.00 tot 12.30
vr. 1 mei 2020
10.00 tot 12.30
Locatie the yoga tree - biotoop kerklaan 30 / vleugel D
Type & beschikbaarheid Workshop - 2 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Chineng Qigong is een Chinese bewegingsleer die wereldwijd geliefd is vanwege het krachtige effect op de gezondheid. De eenvoudige en sierlijke oefeningen stimuleren de levensenergie. Met rust in je hoofd kun je de regie nemen over je leven; fysiek, emotioneel en mentaal. Naast de theorie gaan we vooral met ons lichaam en onze geest aan de slag. Je leert een aantal eenvoudige basisoefeningen die je thuis gemakkelijk in de praktijk kunt brengen.

Extra informatie

Op het terrein van de Biotoop zie je aan je linkerhand een lang grijs gebouw. Je volgt dit gebouw tot bijna helemaal achteraan. Je passeert een fietsenhokje en ziet dan verderop de ingang van The Yoga Tree, onder de buitenlamp, bij de twee houten trap.

Kom je met de fiets? Dan graag goed in het fietsenrek zetten i.v.m. passerend verkeer. De auto mag je parkeren aan de overzijde van de Biotoop, achter het tankstation.

 

Over de trainer

Mijn naam is Fafany Koopmans. Tijdens een intense gezondheidsuitdaging kwam ik in aanraking met Chineng Qigong. Vanaf het eerste moment voelde ik dat deze bewegingsleer precies hetgeen was wat mijn lichaam en geest nodig had. De meditatieve oefeningen maakten mij weer heel. Al gauw wist ik dat ik dit gevoel wilde delen en startte ik met de opleiding tot docent Chineng Qigong. Tijdens mijn lessen maken de leerlingen weer contact met hun lichaam, komen ze in een diepe ontspanning en kan de energie opnieuw vrij stromen door het lichaam.

Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.