Verbindt mensen en idee├źn

Creatief denken

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
vr. 4 oktober 2019
10.00 tot 12.30
vr. 11 oktober 2019
10.00 tot 12.30
vr. 18 oktober 2019
10.00 tot 12.30
vr. 25 oktober 2019
10.00 tot 12.30
vr. 1 november 2019
10.00 tot 12.30
Locatie MJD, Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type Cursus
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Cursus

Een goed idee, hoe kom je er op? Al doende. In deze training creatief denken oefen je met vele technieken en vaardigheden om out of the box te denken.  Je zult ervaren dat er veel verschillende manieren zijn om patronen te doorbreken zodat je niet afhankelijk bent van een zo genaamd “Eureka!” moment. Maar dat niet alleen, ook het selecteren van ideeën, je idee bijslijpen en het in de praktijk brengen hoort bij het proces. En om te beginnen niet te vergeten, hoe kom je erachter wat je nou echt wil? Of wat het probleem werkelijk is waarvoor een nieuw idee nodig is in de organisatie. Het creatieve proces komt van begin tot het einde uitgebreid aan de orde. 

Extra informatie

We gaan oefenen met diverse vormen van brainstormen zowel in de groep als individueel. Je kunt eigen casussen vanuit je werk of individuele omstandigheden meebrengen, zodat behalve dat je je creatieve mindset ontwikkelt je ook gelijk resultaten ziet.

Over de trainer

Mijn naam is Marjolein Oosterheerd. Door mijn achtergrond betreft studie psychologie, kunstacademie, haptonomie en diverse trainingen over innovatie en ondernemen, heb ik een fundament gecreëerd waardoor ik anderen kan betrekken in mijn passie voor de authentiek creërende eigenschap van mensen. Ik ben blij dat ik mensen door coaching en training met kennis, ervaring, hart en ziel, zichzelf kan laten verassen met veel nieuwe ideeën en wegen om deze vorm te geven.

Website http://www.creativityatwork.nl
Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.