Verbindt mensen en ideeën

Creatief denken

Cursusdata
vr. 10 juni 2022
10.00 tot 12.30
vr. 24 juni 2022
10.00 tot 12.30
vr. 1 juli 2022
10.00 tot 12.30
vr. 8 juli 2022
10.00 tot 12.30
vr. 15 juli 2022
10.00 tot 12.30
Locatie Buurtcentrum stadspark, lorentzstraat 4 Groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 8 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Professionals,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Een goed idee, hoe kom je erop? Al doende. In deze training creatief denken oefen je met vele technieken en vaardigheden om out of the box te denken. Je zult ervaren dat er veel verschillende manieren zijn om patronen te doorbreken zodat je niet afhankelijk bent van een zo genaamd “Eureka!” moment. Maar dat niet alleen, ook het selecteren van ideeën, je idee bijslijpen en het in de praktijk brengen hoort bij het proces. En om te beginnen niet te vergeten, hoe kom je erachter wat je nou echt wil? Of wat het probleem werkelijk is waarvoor een nieuw idee nodig is in de organisatie. Het creatieve proces komt van begin tot het einde uitgebreid aan de orde.

Extra informatie

We gaan oefenen met diverse vormen van brainstormen zowel in de groep als individueel. Je kunt eigen casussen vanuit je werk of individuele omstandigheden meebrengen, zodat behalve dat je je creatieve mindset ontwikkelt je ook gelijk resultaten ziet.

Over de trainer

Door haar achtergrond betreft studie psychologie, kunstacademie, haptonomie, diverse trainingen over innovatie en ondernemen en docent beeldende kunst & vormgeving 1e graad (Cum laude), heeft ze een fundament gecreëerd waardoor ze anderen kan betrekken in haar passie voor de authentiek creërende eigenschap van mensen. "Ik word altijd erg blij van de ideeën, het verrast zijn en het 'werk' van cursisten. Het is een eer in een fijne sfeer, waarin veel gedeeld en geleerd wordt trainer te mogen zijn."

Website http://www.creativityatwork.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €175,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.